Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
nascar_thunder
Mesaj Sayısı : 50 Rep Puanı : 60 Rep Gücü : 0 Yaş : 36 Nerden : istanbul
| Konu: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 12:26 pm | |
|
- Visible Window enumeration
- Quick Skill
Selection
- Loot Feature(For avoiding worthless items)
- Intelligent
Healing/HP/MP Potion Design. ( Uses optimal settings )
- Auto
Sit
- Skill Shift
- Minor Heal(again, uses optimal
settings)
- Support for every class/Skill
- Manual
Targeting
- Level Targeting
- HP Targeting
- Repair
Feature
- Customizable commands
- Auto Party User
Download - Posted 17 June 2010 - 01:27 AM
- Visible Window enumeration
- Quick Skill
Selection
- Loot Feature(For avoiding worthless items)
- Intelligent
Healing/HP/MP Potion Design. ( Uses optimal settings )
- Auto
Sit
- Skill Shift
- Minor Heal(again, uses optimal
settings)
- Support for every class/Skill
- Manual
Targeting
- Level Targeting
- HP Targeting
- Repair
Feature
- Customizable commands
- Auto Party User
Download - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]It requires .net framework 4.0 which can be found HereScan results here - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]If you like it please + Rep. A big thank you to 458F for KOAB. It requires .net framework 4.0 which can be found HereScan results here - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]If you like it please + Rep. A big thank you to 458F for KOAB. | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 12:35 pm | |
| benım bıldıgım bu bır koxp olmaması lazım
kobot eklenti deilmi bu | |
| | | HitMooNCheN
Mesaj Sayısı : 58 Rep Puanı : 75 Rep Gücü : 1 Yaş : 34 Nerden : Zonguldak İş/Hobiler : Kronos Lakap : PhillipMorris
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 12:44 pm | |
| bu kobotu kullanamayanlar icin gene kobotun yapımcısının cıkardıgı arayüz programı kobotu kullanmasını kolaylastırıyor | |
| | | notsoul08
Mesaj Sayısı : 96 Rep Puanı : 117 Rep Gücü : -2 Yaş : 30 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 3:00 pm | |
| Bunun eski versiyonu daha değişikti exp de diğerini pk da bunu kllanıyodm bunun kllanımı daa basit oluyo evet. | |
| | | nascar_thunder
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 3:01 pm | |
| evet aynen 1831 icin yeni version olanı | |
| | | karakan27
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : gaziantep
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 4:42 pm | |
| virüs varmı. beyler virstotalden tarattıran oldumu | |
| | | nascar_thunder
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 4:45 pm | |
| temiz dosya ginede kullanmadan önce mutlaka taratın | |
| | | HitMooNCheN
Mesaj Sayısı : 58 Rep Puanı : 75 Rep Gücü : 1 Yaş : 34 Nerden : Zonguldak İş/Hobiler : Kronos Lakap : PhillipMorris
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot C.tesi Haz. 19, 2010 4:51 pm | |
| Virusscan.Jotti Taraması.
VirüsTotal Suanda Kullanım dısı oraya taratamadım sorumluluk size aittir.
| |
| | | jackal513
Mesaj Sayısı : 7 Rep Puanı : 7 Rep Gücü : 0 Yaş : 39 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot Paz Haz. 20, 2010 5:28 pm | |
| İçinden çıkan dosyaları ne yapmamız lazım ? ayrıca virüs yok | |
| | | jackal513
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot Paz Haz. 20, 2010 5:51 pm | |
| Beyler uzun süre aradan sonra oyuna başladıgım icin bu tür koxp benzeri programlardan uzak kaldım ne yapmam gerektigini neyi nereye yapıştırmam gerektigi v.b yardımcı olursanız sevinirim. Bi seri cs bile yeter bana . şimdiden teşekkürler. iyi akşamlar . iyi oyunlar ... | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot Paz Haz. 20, 2010 5:59 pm | |
| şuan koxp yok
o yuzden bekliyecen koxplar çalışıyor ama unblocker lazım o çıkmadı o yüzden çalışan bi koxp yok | |
| | | jackal513
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot Paz Haz. 20, 2010 6:09 pm | |
| Biraz yardımcı olabilirmisin admin koxp olmasından degilde daha önce hic kobot kullanmadım da ben burdan indirdigimiz dosyaları nereye taşıyacağız . notepad olayını anladım fakat burada koab dan ayrı windows dosyalarıda var onları özel bir yere taşımamız gerekiyormu bi kısaca bilgilendirme yaparsan veya yönlendirirsen sevinirim...Birde human master roque notepad i yapabilirmisin zahmet olmazsa. | |
| | | nascar_thunder
| Konu: Geri: buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot Paz Haz. 20, 2010 7:01 pm | |
| gerekli unloack yaması cıktı zaman anlatımı olur ayrıca kobot bolumuzde zaten fazlası ile anlatım mevcut. incelersen biraz gerekli yanıt ını bulursun | |
| | | | buda benim ikramım olsun admin . 1831 kobot | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|