Tuşsuz Wallhack : ) OtoKutu Çıktı(Kutuya Koş) Oto Pot Minor(Party Minor& Minor Pedal) Chaos Hp Exp Hesaplıyıcı Kordinat’a git Oto TS Ts silici Wall hack Kısayol town Öldüğün yere dön (wall hack’li) Karakter gizle Oto Bdw Oto chaos Oto party Oto ft Uçuran wall hack Pet + & - Merchant Anvil Re skill Irk hack –karus & human Efektör…Kaldırıldı...(Dozunu Kaçırdınız..) Part ayar Bölümü (Ekle-Yolla-PT BOZ) Skill Ayarlama Zamanlı Skller (Wolf-evade-swit-hide-lupin…vs vs) Debuf skileri Mage alan skileri Chaos attack Z attack Town-tp bölümü Oto Rpr( Light Feet’Le gider..)( Saniye Ayarlama Eklendi) Attack Ayar Bölümü(Oto Mob-Moba Koş-Süper Effect) Hedef Bilgi Okutma. Mage Alan Ayarlama. Slot Kısıtlama Kordinat’da Gez... Chat Bölümü (Akıllı Chat vs) Alarm Sistemi PARTY (Priest Bölümü) Uprage Bölümü.. İtem Al-Sat Pet Bölümü Oto Kutu (Yapım Aşamasında) GM Bölümü…. ******************************************* Evet bize Laf sokanlara Kapaklar olsun Özellikleri Biliyorsunuz + Bypass Programı
Yapılacaklar Adım Adım 1.Adım Dosyayı İndirin 2.Adım İçindeki Multi Client Adlı Klasörü Açın 3.Adım Multi Client Adlı Klasördeki M.Client İniyi Açın 4.Adım KO Nerde Yüklüyse (C yada D) Ona göre ayarlayın. 5.Adım Multi Clientle oyuna girin 6.Adım Oyuna tamamen girin char görünsün 7.Adım Mutli Kodunu Koxpa Yazıp Yükleyin 8.Adım İyi Expler İyi Günler
crazy123
Mesaj Sayısı : 3 Rep Puanı : 3 Rep Gücü : 0 Yaş : 32 Nerden : ankara