Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 1824 PRoBot v.2 Oto kutulu |Send Paket Yenilendi. Max. Hızlı Atack| | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
maske3
Mesaj Sayısı : 6 Rep Puanı : 12 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : KIRKLARELİ
| Konu: 1824 PRoBot v.2 Oto kutulu |Send Paket Yenilendi. Max. Hızlı Atack| Çarş. Mayıs 12, 2010 11:51 am | |
| |||Yeni Gelen Özellikler||| Rpr yapamayanlar; 1. Npc kayıtı iyi yapsınlar.... Altta anlatımı var Rpr nin. 2. Orc Bandit gibi elinde ok olan mob lara dönüşün. Bir sorun kalmaz..[/COLOR] GM CHECK -------------------------------------- Server list te serverını seç üstüne tıkla gm listesi gelecek.... Sonra Oto Gm yi seç (120) 2 dk bir kontrol eder.... 120 yı 60 düşürürsen 1 dk kontrol eder...TpT Olmamak İçin;İp Yenileme eklendi... Oyuna girmeden önce İp yenileyi tıklayınız... Sonra oyuna giriniz.... --------------------------------------------------------------- TpT var denildiği için 6 saat denedim sorun yok...
Her Oyuna girişte Bunları Yapın Yoksa TpT olma ihtimali Çok yüksek...
Oyuna girdikten sonrada ; Ko içindeki; log.klg Scheduler.ini 2 dosyayı silin.... Garanti olsun.....
Yinede TpT olursanız; Bilgisayarınızı kapatıp açın....
TpT yediğinizi log tutuyor...
Oyun tamamen açılmadan koxpu açmayınız...
Yinede TpT olursanız KO yu silin tekrar kurun..------------------------------------- Sadece Karşı Irka Saldır Eklendi. Mage parti Tp Eklendi... Slot Kısıtlama düzenlendi... Mage atack Eklendi. Oto Sell (Oto İtem Satiş) Eklendi. Max. SpeedHack. Invertory de 1 itemden 200 den fazla varsa oyun atar.. %100 Oto DC Fix Oto ban fixlendi...[] Maximum Atack hızı... Manasız Warrior Attack.. Atack hf-kobot tarzı yapıldı... Rpr hataları düzeldildi... Rpr hf tarzında yapıldı... Otoloot (kutu toplama) fixlendi. Mob u öldürmeden diğer mob vurma önlendi. Mob Kısıtlama Eklendi.. Minor % fix Bir çok yenilik daha eklendi..
Bazı hatalar olabilir.Yazarsanız burdan çözmeye çalışırım...------------------------------------- RpR Için; ------------------------------------- 1. ADIM:Rpr Yapacaginiz Npc'nin Yanina gidin. Üzerine 1 kere sağ mouse tıklayın... 2. ADIM:Probottaki "Rpr" a tiklayin. (Sayılar gelecek.) 3. ADIM:Kasilacaginiz Slota gidin. Atak ayarlarini yapin.Atak baslatin. 4. ADIM:Artık Nereye giderseniz gidin Rpr yi yapıp kasıldığınız yere gelecektir.. (durap<1000) dir. Not: Durap<1000 ise bir kere Rpr'yi elle yapınız. Artık Ts İlede Rpr yapar. Not: Rpryi kastığınız yere geldiğinde yapacaktır... [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | 1824 PRoBot v.2 Oto kutulu |Send Paket Yenilendi. Max. Hızlı Atack| | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|