Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| karahan online hata çözümleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: karahan online hata çözümleri C.tesi Mayıs 08, 2010 5:57 pm | |
| Patch Sorununa ÇözümOyunun yüklü olduğu Karahan dosyasını açın sonra Karahan dosyası içersinde ki PRESENTVERSION .dat dosyasını da açın. Açtıktan sonra 00002 yazan yazıyı 00001 olarak değiştirin ve kaydedin. En son olarak Clienti açtıktan sonra Eksik olan patch dosyalarıda yüklenmeye başlıyor ve bu sorundan kurtulmuş oluyoruz herkese iyi oyunlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Game Start SorunuBilgısayarınızın mevcut guncellemelerının hepsını yukleyın o zaman takır takır oluor. Service Pack 2 ve 3 Hatası Service pack 2 ve 3 hatası alan oyuncularımızın dikkat etmesi gereken nokta dosyanın boyutudur eğer dosya tam indirilmemiş yada eksik indirişmisse hata bundan kaynaklanıyordur.Lütfen dosya boyutunuzu kontrol ediniz Original dosya boyutu resimde görülen boyuttur; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Error::mGXD.Init(3)] ve [Error::ApplicationInit()] hatası[Eror::mGXD.Init(3)] ve [Eror::ApplicationInit()] hatası ekran kartından kaynaklanıyor. Ekran kartı driverinizin son güncelleştirmelerini yapmanız gerekiyor. Güncelleştirmeden sonra rahatlıkla oyuna girebilirsiniz. Launcher'de Game Start Gelmeme Sorununu
1-Flashget veya orbit kullanıyorsan muhtelemen net düştü bu yüzdende dosya yüklenirken eksik yüklenme oluşmuştur. 2-Oyunu bilgisayarına kurarken yenıden dene yoksay gıbı uyarı mesajları cıktıysa kesıntıler oldugundan dosyalar ınmemıs sende. 3-Tam olarak ındıren bır arkadasından ya setup'unu aL yada oyunlarını karsılastırın MB larını eksık olan warsa veya oyunu tekrar yukle yoksay yenıden dene cıkan eksık dosyaların ısmını yaz arkadasında al ve yerıne at o zaman duzelır.
Sahsen bendede oldu net gıtmıstı bendede parca parca ınmıstı arkadasımla karsılastırdık ve eksıklerı oyunu tekrar yuklerken yoksay mesjı cıkan dosyaların ısmını aldım ve msnden gonderdı bana oyun sımdı super calısıyor.
#002 bu karakter giriş yapamaz hatası
Bu hatanın sebebi sizin hesabınızla ile başka bir kişinin oyunda olmasından kaynaklanıyor.Hesap bilgilerinize dikkat etmelisiniz.
Veya..... İnternet bağlantı hızınız ne durumdadır? Eğer oyunu indirirken eksik indirmişseniz bu hatayıda alabilirsiniz. Manuel patchi yükleyerek dosyanın eksik olmadığından tamamen emin olabilirsiniz.
Manuel patch indirmek için : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... 060409.zip
Parameter Hatası
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Parameter Hatası pacht yüzünden kaynaklanıyordur nasıl yapacam diyorsanız;
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyunun dosyasındaki PRESENTVERSION.dat dosasıına sağ tıklayıp birlikte aç diyoruz ve not defterini seçiyoruz.Daha sonra çıkan rakamları 00001 ise 00002 olarak, 00002 ise 00001 olarak (00003 ise 00004 olarak, 00004 ise 00003 olarak) değiştiriyoruz.
Cannot find 'd3dx9_27.dll'.Please, re-install this application
Direct.x 9.0 versiyonunu tekrar kurun sorun düzelecektir.(kurulu değilsede kurun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.])
Oyuna Giriyorum 1 Sn Sonra Kapanıyor Diyenler İçin
yunu "Run as Administrator " yada " Yetkili olarak aç " 'a tıklayıp açarsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. | |
| | | | karahan online hata çözümleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|