Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| eX Bot V3.6 - MSCOMCTL.OCX Bugu Fix + Yeni Özellikler. - ByaTTa | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: eX Bot V3.6 - MSCOMCTL.OCX Bugu Fix + Yeni Özellikler. - ByaTTa C.tesi Mayıs 08, 2010 5:50 pm | |
| 14 Eylül ExBot v3.6 Botun özellikleri: Oto attack (magrada kasarsanız alanla daha iyi) Oto pot basma Oto eşya toplama Uzaktan son actıgın yeri açma (seyis potcu fln) Speed hack Attack Hack Tıklamalı teleport hack Erdem takas etme Spam (otomatik yazıcı) Saatli Pc Kapa Hızlı Menü Char Bilgilerini Gösterir Ölünce Beni uyar Otomatik Esyaları Topla Yüzdeli Pot Degerli Pot Pet Pot Map Hack Ölünce 10 Sn Bekleme Yeniden Doğ vs Chat Eklendi Geri Dön ( Deaktif ) Satın Al ( Deaktif ) Vista\Xp Uyum Özelligi Macrolarda WinAktivet Özelliği Pointer Özelliği Macro Bolumleri İp Ucu Bolumu ---------- --- v3.6 De Eklenen Özelikkler Vista Uyumludur. MSCOMCTL.OCX Hatasından Kurtulduk Pointer Eklendi ( Diğer Bölümünde ) Kapsamlı WinAktiveli Macro Bolumleri Eklendi Öldüğünde Öldüğün Yerde Doğ Eklendi ( W Tusunda Pot Olması Gerek(HP)-(99 Tane koyarsanız 99 Tane Ölüme Dayanır) Tum Hatalar Fixlendi Speed , Attack Speed ' e Gösterge Eklendi (Yesil,Kırmızı) Form Captionu Sabit Yapıldı ( Sürekli Haraket Etmesi Bazıların Pc Sini Kasıyormus) -- Bottan Bi Resim!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Download (Yükleme): Link 1: İndirmek İcin Tıkla 1 Link 2: İndirmek İcin Tıkla 2 ^^^^^^ Yukarıdaki Linklerin Hepsi Farkılıdır - Biri Calısmıyorsa Diğerini Deneyiniz Virüs Total Tarama Sonucları Virüs Tarama Sonucları İcin Tıkla Lutfen Yorum Yazalım VİSTA\XP UYUMLUDUR | |
| | | | eX Bot V3.6 - MSCOMCTL.OCX Bugu Fix + Yeni Özellikler. - ByaTTa | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|