Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Isrobot Geniş Anlatım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Isrobot Geniş Anlatım C.tesi Mayıs 08, 2010 5:11 pm | |
| Kurulum ve Bot Başlatma
- İndirdiğiniz dosyayı
çalıstırın ve dosyaların cıkartılacağı klasörü seçip dosyaları cıkartın.
- Dosyaları çıkarttıgınız klasöre girip ordaki
"srobot.exe" yi çalıstırın.
- Sağ alt köşede bir parmak(el) işareti cıkacak
ona sağ tıklayıp "Start Game"diyin.
- O ilk kullanımda sizden "sro_client" dosyasının
yerini göstermenizi isteyecek gösterdikten sonra oyun başlıyacaktır.
- Oyunda login olunca "Home" tusuna basınca bot
ayar penceresi gelcek.İyi kasmalar.
HotKeys ( Kısayol Tuşları)
Şimdi sıra geldi botla ilgili tuşlara ; Home ===>Bot Ayar Penceresini Açıp\Saklar. Insert ===>Auto Traning ( Botu ) Başlatır. End ===>Auto Traning ( Botu ) Durdurur. Hotkey F6 ===>Oyun Penceresini Küçültür. Hotkey F7 ===>Oyun Pencersini Boyutlandırır. Hotkey F8 ===>Oyun Pencersini Eski Full Ekrana Döndürür. 1.F6 Kullanımı Client penceresini görevçubugğuna küçültür.Ve siz tıklmadıkça o orada kalır.Bu sayede bilgisyar kullanımı büyük oranda düşer.
2.F7 Kullanımı Daha Önceden SRO.ini dosyasının içindeki aşagıdaki kısımda ayarladıgınız boyutlara küçültür client ekranının. Kod: [WINDOW] Width=400 Height=200 3.F8 Kullanımı Bu sayede client penceresin (oyun penceresi) eski büyüklüğüne geri döner.
Botun Dil Ayarlarını DeğiştirmeSağda çıkan bot işaretine sağ tıklayın."Chande UI Language" kısmına gelin.Ve orada hangi dil seçeneğini kullanmak istiyorsanız onu ayarlayın.
MultiClient ve Autologin
- Botun bulunduğu klasördeki sro.ini dosyasını acın.
- Aşağıdaki reismdeki gibi hazır login kalıpları görüceksiniz.
Kod:
[LOGIN] Account= ( Oyun Login İD) Password= ( oyun Login Şifresi) ServName= ( Hangi Server) (eg:Alexander) CharName= ( Çarın adını ) AutoLoop= (YES=Login olunca otomatik kasmaya başla, NO=Login olunca otomatik kasmaya başlama) Dluser= (Bot İd)) Dlpasswd= (Bot Şifresi) ReloginDelay= [İmage Code Gecikme(girme) süresi ama 30000 bırakın önerilen ayar budur. ]
Bu dosyada atyarlanızı kontrol ederek kaydedin ve botun yeniden başlatın. Bot işaretine sağ tıkladığınızda "Çarİsmi(Autologin)" şeklinde birşey göreceksiniz.İşte bu botun sayesinde autologin ayarlıyacağız. MultiBoot ise oradaki o çarlar için ayarlanmıs kalıpları düzgünce doldurursanız multiboot yapabilirsiniz.. Sınırsız Zoom ve Çıplaklık Pacth
- Bot
klasöründeki sro.ini dosyasını açın.
- InfinityZoom ayarını bulun . “ InfinityZoom=YES”
YES=Sınırsız Zoom Aktif . NO=Sınırsız Zoom Kapalı.
- Nudepatch ayarını bulun. “NudePatch=Yes”
YES=Çıplalık Pacth Aktif. NO=Çıplalık Pacth Aktif.
Kod: Yardıma İhtiyacı Olanlar Konu Altına Mesaj Bırakabilirler.. Teşekkürler.. | |
| | | | Isrobot Geniş Anlatım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|