Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Türkiye için yeni silk alma sistemi( Açıklamalı) C.tesi Mayıs 08, 2010 4:50 pm
Resmi site: http://www.gamesultan.com/isle.asp Öncelikle siteye üye oluyorsunuz ve silk almaya hazır oluyorsunuz. Bunun cafe sahibi ve ev oyuncusu olarak iki çeşidi var.
Site Nisanda yenilenecek ve manuellikten kurtulacak.
Siteden silk almak kolay. Şuan 850 tane cafe kayıtları var. Yıl sonuna kadar 5000 e ulaşmayı planlıyorlar.
Sitedeki silk fiyatları, resmi sitedekinden sadeec KDV oranı kadar fazla. fiyatları; 50 silk 8.5 ytl 100 silk 17ytl 300 silk 51ytl
Siteden silk alımı kredi kartı dışında, internet cafelere peşin para verilerek, bankalardan(İş bankası, Finansbank, Garanti, YKB, Denizbank) yapabiliyorsunuz. Sistemden Sro dışında Raikon, Gunbound vs. danda üyelik alınabiliyor.
Şuan için mail yoluyla silk alınıyor ancak nisanda site yenilenip rayına oturacak dediğim gibi.
Güvenli olduklarını söylüyorlar ki bunu bende düşünüyorum. Son söz güvenebilirsiniz.
Ayrıca site sizden id ve pass istemiyor. Silk için üye olup kod alıyorsunuz ve sro resmi sitesinden bu kodları girerek silkinizi alıyorsunuz.
Hepsini sitenin sahibinden öğrendim. Tamamen doğrudur. Benim çok hoşuma gitti sistem Türk oyuncular için çok yararlı olacak.