Cfg Çalıştırma [sXe 8.9] [işinize yarayacagından eminim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]] 1.Çözüm 1)Kullandıgınız cfg yi C:/programfiles/valve/cstrike nin içine atın. 2)Sonra cfg nin ismini "autoexec" diye değiştirin. 3)Oyuna girdiginizde cfg otomatik olarak açılacaktır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. 2.Çözüm 1)C:/programfiles/valve/cstrike nin içinde bulunan config.cfg dosyasını notebook olarak çevirip açın. 2)Kendi cfgnizide notebook olarak açın. 3)Kendi cfg nizin içindeki yazıların hepsini "ctrl+a" tuşuna birlikte basarak seçin. 4)Sonra "ctrl+c" ile kopyalayın. 5)config.cfg ye gelip "ctrl+a" yapın ve hepsini seçin sonra silin. 6)Kendi cfgnizden kopyaladıklarınızı config.cfg ye "ctrl+v" tuşuyla yapıştırın.
Benden bukadar arkadaşlar...Ben 1.sini öneririm hem daha kolay hemde config.cfg nizi kaybetmezsiniz... Ben Rep puanı istemiyorum amacım bunu bilmeyenlere yardım etmekti... Vermek istiyorsanız ve ya konuyu sevdiyseniz +Rep verebilirsiniz=) HEPİNİZE CS DE İYİ FRAGLAR...