Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Metin2 Hile 7X Damage Cekme Multihack exp kasma botu /2014 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Metin2 Hile 7X Damage Cekme Multihack exp kasma botu /2014 Perş. Ocak 23, 2014 6:58 pm | |
| Metin2 Hile 7X Damage Cekme Multihack Merhaba arkadaslar metin2 oyununa ait kullanabileceginiz bir oyun botudur. Speed Hile # 7x Damage Hack # Mobber Çekme Hilesi # Oto Toplama # Oto Attack # Oto Kasma # Auto Pot Yazılı Anlatım Hileyi çoğu PvP Serverda çalıştırabilmeniz için 2 ayrı yöntem ile anlatılmıştır… YÖNTEM-1 1. Hilemizi indiriyoruz, ve kurulumu yapıyoruz. 2. Klasör içindekileri Metin2 içine atınız.. 3. injectörü yönetici olarak çalıştırınız. 4. İnjektör ile IrcRest Python Loader.dll’yi ve mobber_ultimate.dll’yi İnject ediniz. 5. Daha sonra hesabınıza giriş yapmadan IrcRest Python Loader ile multihack.py ve multitool.py’yi Aktif Ediniz. YÖNTEM-2 1. Hilemizi indiriyoruz, ve kurulumu yapıyoruz. 2. Klasör içindekileri direk Metin2 içine atınız. Oyunu başlatınız. 3. Ekrana gelen IrcRest Python Loader.mix ile multihack ve multitool’u seçip çalıştıra tıklayınız. Virüs jotti:Metin2 Hile 7X Damage Cekme Multihack Exp Bot DOWNLOAD DOWNLOAD turbobit:Metin2 Hile 7X Damage Cekme Multihack Exp Bot indir | |
| | | | Metin2 Hile 7X Damage Cekme Multihack exp kasma botu /2014 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|