Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Steevan Cure 1951 Çarş. Ocak 02, 2013 8:30 pm
Öncelikle Herkese Merhaba
Arkadaşlar Kimseyle Tartişmaya girmicem . Hile Platformundayiz Suan sizlerin bilmediniz ne oyun açiklari var , siz Bot ile kasarken Clientless kasan var yada hiç hile kullanmayanlar var , yada Windows Sürümüne Para verip kullananlar var.. ! Bu yüzden herkesin düşüncesi kendine diyelim.
Ben Birçok hatayi suan fixledim . Tester arkadaşlarin üzerinde yaklaşik 3 gün denemeler yapildi. Bazi işletim sistemlerinde çalişmiyor . ! Çözümü Botu " C: " Dizinde Windows XP SP2, SP3 Olarak , Yönetici olarak çaliştirmaniz Gerekmektedir.
Kullanımı Gayet Basittir . Kullanmak İsteyen Herkes İLK Önce Videoyu inceleyip yapsin , ben boş zamanlarimda sizlere yardım etmek tabii isterim ama daha hizli sonuçlar alabilmeniz için video'yu izleyin..
1951,1a İle Gelenler
Eski versiyonda Kodlar açıkti bir pack söz konusu değildi ,bu versiyonda themida ile pack edildi ! Diğer Crack yöntemi Devreye sokuldu. ! W7 x32 Kullanıcılari için HATALAR Fixlendi !