Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| M2-Fake | 2 Server | Vs'lik Kasılmalık | +400 Online! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
komando_77
| Konu: M2-Fake | 2 Server | Vs'lik Kasılmalık | +400 Online! Perş. Eyl. 13, 2012 10:36 am | |
| Selamlar, 2 Serverli yeni açılmış oyunumuzu sizlere tanıtmaktan gurur duyarız Server 1 ( Sahte ) Vs'lik; 5 Envanter Yeni İtem NPC'de! 80 Level Başla 100 Level'e Kadar Köpeklerde Kas! Oto POT, 3D Kasklar Npc'de! - 100 Level Sınır. - 80 Level Başlangıç. - OTO Pot! - Herşey 1 Yang! - Kolay Server - 5 Envanter Yeni İtem! - 3D Kasklar! - Otomatik Gece - Gündüz Ayarı. - Edit Satışı Olmayan Vede Olmayacak Tek Server! - 0 Lag Garantisi. - Hergün Event yapılmaktadır. - Auto Pack İle Hileye Karşı Çözüm!
Npc Resimleri; -------------------------------------------------------------------------------------------------- Server 2 ( Gerçek ) Kasılmalık; Yeni Zırh Dönüşümleri, Yeni Binekler, Yeni Saçlar , 70 Level Başlangıç , Yeni Silah Dönüşümleri! - 250 Level Sınır. - 70 Level Başlangıç. - OTO Pot! - Kasılmalık Orta Server - 3D Kasklar! - Yeni Zırh Dönüşümleri - Yeni Silah Dönüşümleri - Yeni Kasklar - Yeni Binekler - Otomatik Gece - Gündüz Ayarı. - Edit Satışı Olmayan Vede Olmayacak Tek Server! - 0 Lag Garantisi. - Hergün Event yapılmaktadır. - Auto Pack İle Hileye Karşı Çözüm!
Npc Resimleri; Site: [URL="http://www.m2-fake.com"]M2-Fake | Hayatta Kalmak İçin Öldür![/URL] | |
| | | komando_77
| Konu: Geri: M2-Fake | 2 Server | Vs'lik Kasılmalık | +400 Online! Paz Eyl. 23, 2012 12:12 pm | |
| SÜPPPPPPPer SVerver AGAGAGAaAa | |
| | | komando_77
| Konu: Geri: M2-Fake | 2 Server | Vs'lik Kasılmalık | +400 Online! C.tesi Ekim 06, 2012 9:12 am | |
| BU SERVER Bİ HARİKA DOSTUM | |
| | | | M2-Fake | 2 Server | Vs'lik Kasılmalık | +400 Online! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|