[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rakion Online [RLS/RIS] AutoRank indir Download 24 Temmuz 2012 Merhaba Arkadaşlar Rakion Online RLS / RIS serverlarında çalışan AutoRank hilesi bilmeyenler olabilir RLS Latin Serverları RIS Genel yani international serverlar hilenin kullanımı aşağıda anlatılmıştır hile ispanyolcadır kullanımında biraz zorluk çekebilirsiniz ama hile kullanımı kolay guncelkoxp.com iyi eğlenceler diler : )
Rakion Online [RLS/RIS] AutoRank Özellikler: Rank S Rank D Rank A Rank B Rank C
Rakion Online [RLS/RIS] AutoRank Kullanımı: Dosyayı rardan çıkarın dosya içindeki injectoru çalıştırın injectorde Rakion.bin dosyasını seçin oyunun kurulu olduğu klosör içindedir daha sonra dll dosyasını seçin ve Injector butonuna basın oyuna giriş yapın oyuna girdikten sonra hile ekrana gelecektir başka injectorle denemeyin sorun yaşarsınız iyi eğlenceler
Arkadaşlar neredeyse her injector olan konuda açıklama yapıyorum injector kodlamasını antivürüsler virüs görüyor ama görünen yazılım virüs deildir bunu bütün hileler için söylemiyorum kendi paylaştığım ve incelediğim hileler için söylüyorum