CrossFire PCe2010 D3D EU Hack hile indir Download 27 Temmuz 2012
Merhaba Arkadaşlar Crossfire eu hilelerini yayınlamaya devam ediyoruz taze çıkmış olan güzel bir hileyi sizler için yayınlıyoruz crossfire şu an bende sorunlu olduğu için hileyi deneyemedim o yüzden ekran görüntüsü koyamıyorum ama hile çalışıyor hileyi kullananlar var iyi eğlenceler
CrossFire PCe2010 D3D EU Hack hile Özellikleri: see ghost No Weapon weight No Assasin grenade knockback No bug dmg AUTO ON Supper knife fast defuse and plant of C4 No knock back Wireframe wallhack Walk through Walls Teleport MAX WEAPON RANGE Under map fast walk Mouse button Speed FREE WALK
CrossFire PCe2010 D3D EU Hack hile Kısa Yol Tuşları: F4 menüyü Gösterir Gizler Sağ Yön tuşu On / Off yapar
CrossFire PCe2010 D3D EU Hack hile Kullanımı: Dosyayı rardan çıkarın injector ile dll dosyasını enjekte edin injector dosya içinde verilmedi injectorunuz yoksa Buradan Perx injectoru indirin diğerleride olabilir size kalmış önerimiz perx injector otomatikte işaretli kalsın proccess yazan yere perxte what to inject yazan yere crossfire.exe yazın dll yi seçin ve oyunu başlatın oyuna giriş yaptıktan sonra hile ekrana gelecek iyi eğlenceler
Bazı işletim sistemlerinde çalışmayabilir özellikle 32 bitlerde
Virus Total: CrossFire PCe2010 D3D EU Hack hile Tarama Sonucu 0/41