Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| HappyBot v16 1907 [Bot, Pot, Npt, Chaos, Fosil ve Upgrade] - Tpt Fix | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: HappyBot v16 1907 [Bot, Pot, Npt, Chaos, Fosil ve Upgrade] - Tpt Fix Paz Tem. 01, 2012 10:26 am | |
| HappyBot v16 - Son Sürüm(Her Patch Çalışır) [Oto Güncelleme, Bot, Pot, Npt, Chaos, Fosil ve Upgrade] HappyBot Tekrar Yayında! Fazla bir açıklamaya gerek duymuyorum. İndirip inceleyebilirsiniz. v16 Son Sürüm Özellikler(30 Haziran): * Tpt Fixlendi. (ilk ezik carla deneyin. Sorun olursa konu altından belirtin.) * Priest, Mage ve Warrior ataklar düzenlendi ve geliştirildi. * Listeden Seçme sorunu düzeltildi. * Speed hack hemen dc verme düzeltildi. * Bazı sorunlar düzeltildi. Uzun bir ara internete giremeyeceğim. Arada telden bakarım. Kendinize iyi bakın... Oto Pointer Sistemi; * Bota girişte server.ini dosyasını seçin.(knight online klasörünün içindeki olanı.) * Her patch zamanı patch attıktan sonra girdiğinizde size patch geldiğini ve güncelleyeceğini belirtir. Not: Potcu kullanım; * Kordinatları kaydetmeden hiçbir özelliği açmayın. * Bankayı 1 kere açıp kapadan botu başlatmayın. * Gerisi sadece ve basittir. Çok nadir gönderme verebilir. | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 780x1713 dir. | Her patch çalışan versiyon İNDİR Virüs Taraması Win32.SuspectCrc!IK yeni çıkmaya başladı. Vb'nin saçmalıklarından biri... Bazen gidip geliyor. WS.Reputation.1 rar yapınca çıkıyor. *Botta şuan Tpt bulunmamaktadır. Her ihtimale karşı siz ilk başta ezik carla deneyiniz. * Sorunlarınızı ve isteklerinizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'a mail atabilirsiniz. Teşekkür etmeyi unutmayalım
Kullanamayanlar için Video; | |
| | | thetas1984
Mesaj Sayısı : 22 Rep Puanı : 22 Rep Gücü : 0 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: MDR koxp/ Seri cs çalışıyor + mp hiç bir skil yemiyordur şimdiden hayırlı olsun Salı Kas. 06, 2012 10:04 am | |
| | |
| | | | HappyBot v16 1907 [Bot, Pot, Npt, Chaos, Fosil ve Upgrade] - Tpt Fix | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|