Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Yuzay2 Golge BOT 1900 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Yuzay2 Golge BOT 1900 Cuma Haz. 15, 2012 9:31 pm | |
| Merhaba arkadaşlar Uzun süredir aranızda yoktum işlerimden dolayı. Vakit buldukça golge botu geliştirip daha stabil daha seri hale getirdim ve birkaç özellik ekledim umarım hoşunuza gider özelliklerine gelince yazmaya üşeniyorum gerçekten çok fazla şey yapabilrsiniz. Birisi benim yerime yazarsa inceleyip kredisini vericem Bu dosya ResimDosyasi.com tarafindan yüklendi. Botu İndir ( Downlad ) güncel 1900 Bot Güncellenmiştir 1892 Ratak sorunu giderildi bot açılınca ekrana gelmemesi giderildi priestte kitap sorunu giderildi priestte heal sorunu giderildi birkaç ufak hata giderildi Artık priestlerin vazgeçilmez botu olacağına eminim Slota dön eklendi koordinata git eklendi lütfen tekrar indirin Virus Total Sonuçları 0 / 42 Alıntı: ozocan823 Nickli Üyeden Alıntı 1 - Ko yolunu belirle 2 - Ko`nun adını yaz 3 - Start`a bas 4 - oyuna gir id pass 5 - ekrana gelmesi lazım gelmez ise f11 bas oda olmaz ise sol alt kösede simgeler bölümünde görürsün yapamazsan tek tek yine anlatırım. ------------------------------------------------------- 1 - Slota gidiyorsun 2 - Coord`a tıklıyorsun 3 - Start kayıt diyorsun 4 - Npc`nin yanına kadar gidiyorsun [Sundries vb.] 5 - Npc`nin yanına gittiğin zaman stop kayıt diyorsun 6 - Slota gidip atak yapablirisin istersen oldumu diye bakmak için rpr test tıklaya bilirsin.[Atak yapınca rpr oluyor ve zırh rpr de yapıyor olması lazım] birde Rpr Durab. a tıklamayı unutma | Arkadaşlar Koxpla oyuna girdikten sonra F11 le botu gizleyebilir yada gösterebilirsiniz. | |
| | | | Yuzay2 Golge BOT 1900 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|