forumda bir çok konu gördüm herkes yapılışını sormus youtube de video buldum onu koyuyorum kesinlikle bana ait değildir alıntıdır.
simdi emc de bi orc talisman görevi(emc şişko adam) aldıgımız yerden asaqi da en altta festival var onu alcan gdicen anciente üzüm cıkarıcan 5 tane üzümü cıkardıkdan sonra asqa carrdinala görewine wercen taam mı sonra o sana bi görew daha vercek o görewi de bloddon dan cıkarıcan ondan sonra o görwi de verdikden sonra bi görev daha vercek o görewi de cardinalciye bidaha tıklayıp kutu vercek görünmez onu cope atcan cope attıkdan sonra gidip inn yanındaki yerden ilk tyon meat görewini vercen yoksa sa eger sana bi görev vercek o grövi no dicen tyon meat görewi acılcak onu habire öle yapa yapa vercen 1.LVL 60 olmalı chat görevleri tamamlanmış olmalı 2.60 lvl de 5 blood don meat karşılığı kolluk shell ve festival box veren görev var Asga 'da bu görevi tamamlıyoruz 3.Verdiği bu kutuyu tyon meat görevi olan NPC'ye götürmemizi istiyor . 4.NPC' açın tyon meat görevini bikere yapın altta MAX(çocuk) onu açın kutu görevini give up yapın ( kutuyu çöpe atmaya gerek yok uğraştırır zaman kaybı yapar ) 5.NPC tıklayın ekrana direk YES/NO gelecek NO'yu tıklayın sonra tekrar NPC tıkladığınızda Tyon Meat görevi aktif hale gelecek sürekli tekrarlayın