Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| divine edges Silah ruhu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: divine edges Silah ruhu Perş. Mayıs 17, 2012 11:26 am | |
| Silah ruhu Bu oyunda silah, karakterinizin en yakın arkadaşıdır.Silah ruhu oyunculara sadece yardım etmekle kalmaz onlar için özel büyüler yapıp savaşı daha güzel ve heyecanlı kılabilir. Silah ruhu nasıl alınır Divine Edge’de silah ruhu tüm silahları kapsamaktadır.Silah ruhunun türü karakterinizin ikincil özelliğine bağlıdır.Örneğin: Eğer silah ruhunu aktif hale getirmek istiyorsanız karakterinizi ikinci özelliğine atamalo ve sonra silahınızı kuşanmalısınız.Silah ruhu aktif hale gelince, saldırılarınız düşmanlarınıza daha fazla zarar verecektir. Farklı silahların farklı ruhları vardır.Yeteri kadar ruh gücüne sahip olduğunuzda özel büyüyü kullanabileceksiniz. Özel büyünün 3 şartı vardır.
- Ruh gücü 100’e ulaşmalı.
- İkincil bir silahı kuşanmış olmanız gerekli.
- İkincil silahınızın karakterinize bağlanmış olması gerekli.
Bu 3 şart yerine getirildiğinde, oyuncu ekranda bir işaret görecektir.Bu işarete basarak Ruhu salabilirsiniz.Farklı ruhları kullanmak için farklı silahları kuşanmış olmanız gerekir. Ruh silahı ve run gücü karakternizin saldırı gücü ve ikincil silah özellikleriyle doğru orantılıdır.Ne kadar yüksek bağlama seviyesine sahipse Ruh silahının darbesi de o kadar ağır olacaktır. | |
| | | | divine edges Silah ruhu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|