Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi...

YazarMesaj
DirtyPunk

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 11
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 25
Rep Gücü : 0
Nerden Nerden : Istanbul

Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi... Empty
MesajKonu: Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi...   Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi... Icon_minitimePerş. Mayıs 06, 2010 11:28 am

İndirmek İçin Tıklayın ... Sürüm 3C
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

v3C İçin Tarama Sonuçları

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dinput8.Dll Tarama Sonuçları

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] TABCTL32.OCX Tarama Sonuçları

Nasıl Rpr Yaparım Diosan Oku
Oto Rapair Kullanımı : Rpr yapacağınız NPCye gidin NPC Kayıt diyin. Exp Kasılacağınız slota gelin Slot Kayıt ve Oto Repair diyin. Eğer rprye gideceği npcnin yolu dağlıksa. Alt Tab yapmayın yani Knight Penceresi açık dursun. Yoksa dc olabilirsiniz. Silahin tamir olup olmadğını moba saldırdığında anlarsınız. Atak başlat aktif olmalı yoksa durmadan gididp gelir.

evet arkadaşlar tpt sorunundan dolayı bir ara verdik ama artık devam ediyoruz..
koxpu sıfırdan yazdım Lütfen ne sorun varsa Hepsini yazın hemen çıkartmak için çok ayrıntılı bakamadım...

Tasarım 3.0 Tarzı Yapıldı.

Orjinal Sitesinden Alıntıdır..
DirtyPunk

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 11
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 25
Rep Gücü : 0
Nerden Nerden : Istanbul

Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi... Empty
MesajKonu: Geri: Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi...   Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi... Icon_minitimePerş. Mayıs 06, 2010 7:47 pm

Bi Teşekkür Yeter :S

Patronus Koxp 3C - Slot Kayıt Sorunu Giderildi...Multi Upgrade Eklendi...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1854 Patronus Koxp -| TPT Fix | Multi | Sorunsuz | Hapisten Kurtulma Eklendi !
» 1851 Patronus Koxp -| TPT Fix | Multi | Sorunsuz | Hapisten Kurtulma Eklendi!
» RMY Koxp v12.9 (1823 ) [ Donma Sorunu Giderildi. Ban Düzeltildi. ]
» Patronus Koxp 4C - (1824) Chaos Atak Eklendi...Magic Shield Eklendi.. Rpr Yenilendi.
» Patronus Koxp 4C - (1824) Chaos Atak Eklendi...Magic Shield Eklendi.. Rpr Yenilendi..