Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Point Blank |XP|CT,TS|Atmayan WALL HACK Çarş. Mayıs 16, 2012 3:08 pm
Yapımcı:C22 Sitesinden ALINTIDIR.. BANA Ait Değil
Turkmmo İçin Yayınlıyıcı:Cixcocuk97
Rar Pass:Cixcocuk97//Turkmmo.com
Hile Adı:Sunday Wall Chams
Kullanımı:Sizin Bir Şey Yapmanıza Gerek Yok Oyuna Girdiğinizde Aktif Olacakdır.Virüs Programınızı Devre Dışı Bırakınız..
Çalıştığı Ve ÇalışMadığı SistemLer.
Windows Xp (Çalışmakta) Windows 7 (32 Bit)(Çalışmamakta) Windows 7 (64 Bit)(Çalışmamakta) Windows Vista (64),(32 Bit)(Çalışmamakta)
AnLatım Yazılı;
Merhaba Arkadaşlar..Farkettimde forumda birçok kişi C22 arıyor. XP de Çalışmama sorunu olmayan bir hiledir. Bilenler Bilir... Not : Hile sadece Windows XP'de çalışır Dipnot : Sadece Mavi takımda çalışır
Peki bu hile nasıl çalışır ? İlk olarak Hileyi Çalıştırın. "Met sunday" yazısı gelecek. Tamam deyin. 2 tane site açılacak, Kapatın. "KONTROL " Butonuna basın. Dolmasını bekleyin. Dolduğunda Başlat'a Tıklayın. Size 2 tane uyarı gelecektir . Bir tanesi " Wall hack " Diğeri : " Injected Succes " 2 sinede tamam deyin. Eğer başlat dedikten sonra "Wall Hack " demediyse tekrardan açın. Oyuna girdiğinizde "CT "ye geçin. Aksi takdirde kendi takımınızdaki adamları görürsünüz.." Oyundayken "Alt+Tab" yaparsanız oyundan atar.. "Yok ben illa masaüstüne alırım."Diyorsanız : Ayarlardan -Wondows mode - seçeneğine Tik koyun."
YAZILI ANLATIM ALINTIDIR..
Anlatım ResimLi YazıLı
Uygulamayı Açınız.
Tamam'a Basınız.
Site Reklamı Çıkıcak Açtınızda Reklamları Kapatın..
Ardından Point Blank'ın Launcher'ini Çalıştırınız..
Launcher Açıldığında Kontrol'e Basınız Ardından Başlata basınız..
Çıkan Uyarılara Hemen Evet Tamam Diyin Ve Geçin..
Alıntı:
kuralsizjoker adlı üyeden alıntı
Bende direk oyundan attı. Win 7 de çalışmıyor Girdiğim gibi attı
Tamam Win 7 Çalışmamakta. Hilemiz Aktif Olmuştur..