Tarama Sonuclari(guncel): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Notlar: 1.0.64: *Zorunlu teknik guncelleme, bankaya item atarken alinan kapat hatasi giderildi bunun haricinde eski version ile tamamen ayni.
1.0.63: *sundries'e gidince bazen rpr yapmadan donuyordu onu duzelttim. *TPT icin bi kac calisma yaptim, bu version bir nevi test versionudur tpt icin %100 garanti veremiyorum.
1.0.61: *rotasiz rpr icin calismalar yapildi(artik emc ve luferde en yakin towna gidiyor, eslantta rpr yapmama sorunu giderildi) *okcularda party'e wolf atmama sorunu giderildi. *priest fonksiyonlarin iyilestirme yapildi. *kordinatlar arasi dolasma eklendi(ilk sekmede) *intahar eklendi(ilk sekmede) *yeni versiona guncellendi.
1.0.60: *Botun yayinlanan ilk versionudur. *Oyuna sadece kendi multisi ile girebilirsiniz. *Yapilan testlerde oyun ici tum fonksiyonlar sorunsuz calismaktadir ama yinede buldugunuz hatalari lutfen bildirin. *xp 32 bit, win7 32 bit, win7 64 bit sistemlerde 6 client ile 20 saat uzeri bizzat test ettim hic bi sekilde dc olmadim. *Oto kutuyu sorunsuz kullanabilmeniz icin oyunu ingilizce ayarlarinda kullanmanizi tavsiye ederim cunku Turkce tbl dosyalarinda bazi item isimleri eksik gozukuyor.
Bottan ssler :
Kod:http://c1110.hizliresim.com/q/v/5rx0.jpg [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]