Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 1877 Multi Client 32 Bit 64 Bit Xp+Win7+Vista | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
eSC c0d3r
Mesaj Sayısı : 112 Rep Puanı : 268 Rep Gücü : 0 Yaş : 44 Nerden : izmir
| Konu: 1877 Multi Client 32 Bit 64 Bit Xp+Win7+Vista Çarş. Tem. 20, 2011 9:45 am | |
| 1877 Multi Client 32 Bit 64 Bit Xp+Win7+Vista Uyumludur.. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz dosyaya çift tıklayıp yükle demek. C:\GamersFirst\KnightOnline icine dosyaları atacaktır. Bunlar Dual Core: Quad Core: Single Core: Triple Core: Sisteminize göre tıklayın benimki dual core oladuğu icin MultiClient32DC ile giriyorum tek yapmanız gereken ilk olarak launcherden girip ko yu actıkdan sonra sisteminiz neyse artık tıklayıp açmak önünüze cıkan dos ekranına ko2 ko3 ko4 ko5 yazarak istediğiniz kadar knight açabilirsiniz. Virustotal [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Altarnatif Link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Altarnatif Link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Altarnatif Link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | 1877 Multi Client 32 Bit 64 Bit Xp+Win7+Vista | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|