Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

fikir yadımı? light feet rpr

4 posters
YazarMesaj
nascar_thunder

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 50
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 60
Rep Gücü : 0
Nerden Nerden : istanbul

fikir yadımı? light feet rpr Empty
MesajKonu: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 4:16 pm

merhaba benm kafamı kurcalayan sey rpr de her hangi bi sorun yok ayarlarını yapan icin gayet güzel calısıor ama hf de oldu gibi hızlı gidemiyoruz ya timed skill yardıma la lf veya swiit ayarlamamız lazım yada yürüyerek gitmek zorunda kalıoz.
swiit ayarlasak tüm party e dagıtıor zamanı geldkce buda hf kullananlarında swit le gidip gelmesine sebep oluyor.
rpr bolumune town gate vs.. ekleyebildmz gibi light feet basarak gitmeyide ekleyemezmiyiz?
notsoul08

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 96
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 117
Rep Gücü : -2
Nerden Nerden : Ankara
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 4:18 pm

kardeşim zamanlı skillere light feet in kodunu gir mesela human master açık okcu icin 208725 bu süresine de 11 yaz hep bassın light feet i rpr gderken de basar. Ztn mana harcamıyor.
nascar_thunder

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 4:20 pm

biliyrm bunu ama timed skill ekledikce bot un hızı düsüor sonucta bi rpr yapmakda 10-15dk da bir oluor her 10sn di lf bascak bu hızını baya bi etkileyecek baska bi caresi yokmu?
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 5:15 pm

ben daha öyle bi özellik görmedim bu program koxp olmadıgından bazı şeyleri yapmada eksik kalıyor tmm sistem olarak çalışıyor çok iyi koxp ama bazı şeylerde eksik kalıyo
https://koxpcu.yetkinforum.com
notsoul08

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 5:22 pm

Ben bole yapıyorm 3çar mc girince yine de exp kaptırmıyorm slotta 2pt olsa bile Very Happy pek düşmüyo yane hız
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 5:24 pm

ya bence bu sorun olmamalı light kullana bilirsin yada swit 30 sn fark olur anca
https://koxpcu.yetkinforum.com
nascar_thunder

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 6:13 pm

neyse sagol o zaman 601sn lik swit le dewam edim ben daha iyi her 10sn de bi atack kesmesn koxp Smile
tskr ettim yinede
notsoul08

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 6:22 pm

sen bilirsin ama ben hala lf ayarlamanı tavsiye ederim atakda çok sorun yaratmıyo.
dnzhsyn

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 16
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 16
Nerden Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: fikir yadımı? light feet rpr   fikir yadımı? light feet rpr Icon_minitimePtsi Nis. 26, 2010 10:01 am

Mana harcamıyor demiş arkadaşın biri ben light feet i oto kutu için açmıştım mana kalmıyordu xD

fikir yadımı? light feet rpr
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1299 pvp Uzaktan Vurma + Light Feet Hack
» Light Mt2
» RYL:2 Online c)Light Off
» Moon Light Empire | Cz + Andream | İtemli PK Serveri | SERVER KAPANMAZ