Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ]

YazarMesaj
wearschool

wearschool

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 67
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 127
Rep Gücü : 0

hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ] Empty
MesajKonu: hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ]   hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ] Icon_minitimePerş. Haz. 30, 2011 10:31 am

Download : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tarama Sonuçları : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Nasıl Kullanılır ?
- "hWz Multi Client.exe" açınız.
- Gelen mesaj kutusunda da dediği gibi reklama 1 kez tıklayınız. ( Günde 1 kez tıklamanız yeterlidir..)
- Sonra programımızın "hWz Client Ac" butonuna tıklayınız.Pencere Adı yazmanıza gerek yoktur, program"hWz Client Ac" butonuna tıkladıgınızda otomatik pencere adı atayacaktır.
- Knight OnLine'nin kurulu oldugu dizinden KnightOnLine.exe'yi secin, client acılacaktır.
- Her acmak istediğiniz multi client de aynı sekilde "hWz Client Ac" butonuna tıklayıp KnightOnLine.exe'yi secmeniz gerekmektedir.
- Istediğiniz sayıda client actıkdan sonra rahatlıkla oyununuzu oynayabilirsiniz. Oyunları kapatmak isterseniz tek tek ugrasmadan "Oyunları Kapat" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır, bütün acılmıs clientleri tek tık ile kapatır.
- Programdan cıkmak isterseniz "Programı Kapat" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.
- Herhangi bir problemle karsılasmanız durumunda [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresinden destek alabilirsiniz.

- HWCoder.

hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ] Ohmulticlient
wearschool

wearschool

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 67
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 127
Rep Gücü : 0

hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ] Empty
MesajKonu: Geri: hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ]   hWz Multi Client v1874.3 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ] Icon_minitimePerş. Haz. 30, 2011 7:09 pm

GünceLdir...

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hWz Multi Client v1875.1 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ]
» hWz Multi Client v1876 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ]
» hWz Multi Client v1875.1 [ CPU Limitleme & TPT, Failed, DC Fix ! ]
» Multi Client v1874 32 Bit & 64 Bit
» Multi Client v1874 32 Bit & 64 Bit