arkdaşlar ben sizi soymam okadarda şerefsiz deilim zaten anlamam ben sadece knight oynıyan biriyim lütfen şüpelendiginiz koxpları indirmeyin benide hırsız die suçlamayın gururuma dokunuyor sizi kim soydu ben nerden bılıyım her gelen bana çatıyor
koxpları iyice araşdırın her gördügünüz koxp indirmeyin iyice taratın şu koxpları şimdiden tşk
ŞU proglamlada iyice taratın keylogger bulucudur http://www.tamindir.com/ara.asp?field=casus,%20keylogger%20ve%20silici%20programlar%FD
En son Admin tarafından Perş. Haz. 10, 2010 8:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HyBR
Mesaj Sayısı : 4 Rep Puanı : 4 Rep Gücü : 0 Yaş : 35 Nerden : Mersin
sende gurur olsa myclienti buraya koymazdın.PMD.KEYLOGGER iyi site çeviriyosun güzel milletide bağlamışsın.Elinde kaç gb var gülüm? Ama seni arattırıyorum ben elbet yakın zamanda yerini bulurum.
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
lan olum ben yapmadımki chaoskoxp yapdı onu altta keylogger bulucu verdim tarat indir yada hf kullan beni aramana gerek yok zaten burası forum paylaşılan herşeyi indirip ince ince gözden geçiremem ben geçmiş olsun ne diyim
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
ne alaka hemen soydular bende kullandım bişey denk gelmedi arkdaşın soymuşdur seni kesin chaokoxp keyloger olan bişeyi paylaşacagını sanmam binlerce kişi indiriyo orda bana mantıklı gelmedi