Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| MinorCooldown Fixer 1863 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: MinorCooldown Fixer 1863 Ptsi Mart 14, 2011 11:58 am | |
| bir kaç arkadaşın isteği üzerine yapayım dedim. Bu arada kıbrısta askerlik yapan {cecil} kardeşime teşekkürler Şuanlık sadece minor cooldown süresini kaldırıyor istek üzerine hp mp potlarıda ekliyebilirim. KullanımOyuna herhangi bir multiclient ile girin daha sonra CDF_1863.rar dosyasını klasöre çıkartın rar içinde açmayın çalışmaz. config.ini dosyasındaki pencere ismini değiştirin kaydedip kapatın. Daha sonra CDF.exe açıp çalıştırın. F11 Tuşu ile bypass işlemi yapar F12 ise passed işlemi görür. Win7 - Vista Kullanıcıları yönetici olarak başlatmaları zorunludur. | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 666x328 dir. | BilgiRar boyutu + 5 mb dir içinde mp3 vardır hotfileye yükledim bende askere gidicem biraz birikim yapmam lazım...... Uygulama başlatılamadı ile sonlanan bir hata alırsanız google .netframework 3.5 yazıp programı indirip kurun. Download Linki Hotfile.com: One click file hosting: CDF_1863.rar Tarama Sonuçları VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner | |
| | | | MinorCooldown Fixer 1863 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|