Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

paradise mt2

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

paradise mt2 Empty
MesajKonu: paradise mt2   paradise mt2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 11:27 am

OYUNUN SİTESİ: http://paradisemt2.arzuhosting.com/

Saygısıyla Terbiyesiyle Emek Harcayarak Birşeyler Elde Edenlere Asla
Haksızlık Etmeyiz Ama Hile Küfür Gibi Davranış Gördüğüm Anda IP Ban
Atarım

Biraz Eglenceli Biraz Zor (: MisafiR Oyundaki nickim.

Oyunun Özelliklerine Söylemeden Önce Şunu Söylemek İstiyorum Server Uzun Ömürlü 5 6 Ay Kesinlikle Sorunsuz Hizmet Verecektir..!!

-MUKEMMEL BİR SERVER BİZİ SECMENİZ İCİN BAZİ OZELLİKLER

Hemen Oyunun Özelliklerine Geçiyorum...

-En Büyük UYARI GİRİSLER KAPALI GOZUKUOR AMA HEPSI ACIK SAKIN ORADAN YANILMAYIN.

-Edit Satısı Kesinlikle Yok.GMLer Kimsede İtem Para LvL vermior + İstemek Ban Sebebi 2inci Uyaridan Sonra.

- Kesinlikle GM Yardımı Yok Ve İlk 99 Olana Hediye Var

- Droplar Şöyle: İtem: %1000 Para: %500 Exp: %1000

-NPC'Lerde En Fazla 61 Zırhları ve 2inci Sınıf +65 Silahları Vardır

-Sorunsuz Azrail Katı. - 5.EFSUN - CokLu Npc.

-LvL Görünümü Ve 4x-8x DC Hilesi Engelli OTO PACK

Efsun Oranları 3k Hp Efsunlar Sabit %15 Svn. %15 Krtk-Delici Vs. +15 Yari insan

- Işınlayıcı,Yaşlı Adam,Depocu Türkçedir.. %97 Türkce

-+ Basarken item isTer Ama Marketcinin Yaninda Blunan NPCde %90ı var.

-Kesinlikle Herkez istedigi Bayrak olabilir

Şunu Söylemek İstiyorum Server Uzun Ömürlü 5 6 Ay Kesinlikle Sorunsuz Hizmet Verecektir..!!

Kural Ve İsteklerimiz

1 - Diğer oyunculara küfür etmek, rahatsız etmek ve bunda ısrar etmek (Hesabınız süresiz kapatılır)

2 - Herhangi bir şekilde reklam yapmak (Hesabınız süresiz kapatılır)

3 - Diğer oyuncuları aşağılama, sataşma (Hesabınız süresiz kapatılır)

4 - Karakter isimlerinde GM içeren kelime kullanımı (Karakteriniz silinir)

4a - Karakter isimlerinde ASCII karakter kullanmak. (Uyarılmadan karakteriniz silinir)

5 - Kendini yönetici ve GM olarak tanıtmak yada yakını olduğunu söylemek (Hesabınız süresiz kapatılır )

6 - Yöneticilerden para, item, lvl yükseltme gibi taleplerde bulunmak (Uyarı alırsınız. Israr ederseniz hesabınız kapatılır.)

7 - Her türlü hile kullanımı hile kullananlarla aynı grupta bulunma (Hesabınız süresiz kapatılır)

8 - Ölen bir oyuncuya ticaret açarak kalkmasını engelllemek (Hesabınız süresiz kapatılır)

9 - Yöneticilerle kaba ve hakaret içerikli konuşma.(Hesabınız süresiz kapatılır )

10 - Oyundaki bir hatadan yada açıktan dolayı menfaat elde etme ve yönetime bildirmeme. (Hesabınız süresiz kapatılır)

11 - Kimse keyfi olarak banlanmamaktadır. Banlananlara destek olmak, taraf olmak (Hesabınız süresiz kapatılır)

12 - Oyun Hatalarından Yararlanmak, bildiği halde yönetime bildirmemek (Hesabınız süresiz kapatılır)

13 - Hesabınızın güvenliği tamamen size aittir. Soyuldum, kardeşim
girmiş, arkadaşım girmiş gibi mazeretlerle gelmeyin. (Süreli
uzaklaştırma alırsınız)

14 - Elinde geçerli bir kanıt olmadan diğer oyuncuyu suçlamak, aşağılamak (Hesabınız süresiz kapatılır)

15 - Kule, Ormanın sonu gibi yerleri kendisinin zannetmek diğerlerine
izin vermemek saygı göstermemek (Hesabınız süresiz kapatılır)

16 - Oyundaki mevcut problemleri tekrar tekrar yazarak mesaj kirliliği
yaratmak (Uyarı alırsınız. Süreli uzaklaştırma alırsınız.)

17 - Uzaklaştırılan hesabını savunmak için yeni hesap açarak itirazda bulunmak (Açtığınız hesapta süresiz kapatılır)

18 - Oyun içinde her türlü din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmak kesinlikle yasaktır. (Hesabınız süresiz kapatılır)

19 - Yasalarla belirlenmiş terör örgütleri hakkında propaganda ve mesajlar kesinlikle yasaktır. (Hesabınız süresiz kapatılır

17 - Uzaklaştırılan hesabını savunmak için yeni hesap açarak itirazda bulunmak (Açtığınız hesapta süresiz kapatılır)

18 - Oyun içinde her türlü din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmak kesinlikle yasaktır. (Hesabınız süresiz kapatılır)

19 - Yasalarla belirlenmiş terör örgütleri hakkında propaganda ve mesajlar kesinlikle yasaktır. (Hesabınız süresiz kapatılır
https://koxpcu.yetkinforum.com

paradise mt2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zoo Paradise Video lu Tanıtım
» s4 League Paradise Hack
» Gangster Paradise 2 Kayıt Ol
» Gangster Paradise hakkında
» S4 League Paradise Hack Patch 23 ..!(Yenilikleriyle!)