Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| KoxpTT Smarty v1 - 1863 Koxp - Rota Rpr Sistemi,dllsiz Bypass[Xp-Vista-Win7] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
theserser1
Mesaj Sayısı : 12 Rep Puanı : 26 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : evden
| Konu: KoxpTT Smarty v1 - 1863 Koxp - Rota Rpr Sistemi,dllsiz Bypass[Xp-Vista-Win7] Cuma Mart 11, 2011 4:43 pm | |
| Severler ve Yanımızda Olan Herkes! KoxpTT Smarty v1 - Not : Şuan Archery ve Assasin var. Priest,Mage,Warrior ilerki versionlarda eklenecektir. TPT [OTO BAN] Fixed - xp,vista,win7 Kullanabilir Kendi Bypassımızı Yazdım. .dll Kullanmaz İsim tanıma özelliği Log kayıt özelliği Gelişmiş zekada TT - Geliştirilecektir. Yeni özellikler : Rota Rpr Sistemi - Aşağıda nasıl kullanacağınızı anlatacam Al chatten Sizin belirlediğiniz şifreyi yazana party atar başkan olmasanız bile alabilirsiniz isminizi ok yardımıyla yukarı çıkarmanız yeter. Parti listesinde. El ile seç ++ - Kitlenmek Oto kutu sorunu fixed Minor Hızlandırıldı Manuel Minor getirildi pkda iken alt tuşuna bastığınız kadar minor yapar tam bir pedal! Hızlı atak Kayıt eder ve kayıt ettiğiniz yerden devam edersiniz!.. Kaynak: Koxp 1863,Koxp,PatronusKoxp 1863,Patronus Koxp 1863,Patronus Koxp,ChaosKoxp 1863,1863 koxp,TT Hack 1863,Knight Online,Koxp indir KoxpTT Smarty v1 - 1863 Koxp - Rota Rpr Sistemi,dllsiz Bypass[Xp-Vista-Win7] Dip not : wolf,sw,safety,ts v.b gibi atak harici özellikleri kullanabilmeniz için Aktif butonuna basmanız gerekir!. Kaynak: Koxp 1863,Koxp,PatronusKoxp 1863,Patronus Koxp 1863,Patronus Koxp,ChaosKoxp 1863,1863 koxp,TT Hack 1863,Knight Online,Koxp indir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rpr Rota Sistemi - 1. ADIM En başta rota kaydetmeye başla seçeneğini seçip slotumuzdan sundriesin yanına kadar gidiyoruz Lütfen giderken yolun köşelerden değil takılmadan gidebilecek yerlerden geçin. 2. ADIM Sundriesin yanına gelince (tıklamanıza gerek yok) Sundries Kayıt Butonuna Basın Not : ilk gidişte manuel rpr yaparsanız sizin için iyi olur. 3. ADIM Dönerkende aynı gelirkenki gibi yolu izleyin ve slota dönünce rpr aktif kutucuğuna basıp önümüze gelen soruya EVET diyelim.. Artık tamam silahın durabilty kutudaki (standart : 1000) in altına inince yada sizin ayarlayacağınız herhangi birşey RPR Yapmaya gidecektir. - Telif hakkı nedeniyle silinmiş diyorsa linke tekrar tıklayın yada yenileyin düzelecektir 1/INDIR 2/INDIR VIRUS TARAMA SONUCLARI [Sadece SmartyTT.exe] VIRUS TARAMA SONUCLARI [Komple] NOT : Sophos Sus/VB-AG visual basic pack kullandığımdan dolayı ortaya çıkmaktadır. SS This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1848x616.Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1848x616 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1848x616 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | | | |
| |
| | | theserser1
Mesaj Sayısı : 12 Rep Puanı : 26 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : evden
| Konu: Geri: KoxpTT Smarty v1 - 1863 Koxp - Rota Rpr Sistemi,dllsiz Bypass[Xp-Vista-Win7] C.tesi Mart 19, 2011 5:23 pm | |
| ++++++++++++++++++++++++++++++++ | |
| | | | KoxpTT Smarty v1 - 1863 Koxp - Rota Rpr Sistemi,dllsiz Bypass[Xp-Vista-Win7] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|