Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Test Drive Unlimited - Full - Oyun indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Test Drive Unlimited - Full - Oyun indir Ptsi Mart 07, 2011 11:12 pm | |
| | : PROCYON+ |
| : Mevcut |
| : Sanal Sürücü |
| : Max Payne |
| : 19 (200 MB) |
| : Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın. |
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x576. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. | | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. |
Ünlü yarış serisi Test Drive, Unlimited versiyonu ile devam ediyor. Grafikleri muhteşem hazırlanan oyunda 90 adet lisanlı araç bulunacak. Birkaç tanesini sayacak olursam; Ferrari, Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar gibi hepsi birbirinden ünlü araçlar bulunacak. 1000 Mil uzunluğunda Hawaii bölgesinde geçen oyun da 8 yarış türü emrinize amade olacak. Araçlarımızın iç ve dış bölgelerini istediğimiz kadar olmasa da modifiye etme imkanımız olacak. Bunun yanında oyunun multiplayer kısmı adından fazla söz ettireceğe benziyor. İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/Vista İşlemci: Intel P4 @ 2.4Ghz , AMD Athlon 2800+ Ekran Kartı: ATI Radeon 9800 256MB VRAM , Nvidia 6600 GT , 256 MB , vertex/pixel shaders 2.x Ses Kartı: DirectX 9.0 destekli RAM: 512 MB (1 GB önerilen) HDD: 8 GB C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules in içinde Traffic klasörüsü silin(önceden yedekleyin) oyunda trafik diye bişey olmayacaktır zaman gerektiren gıcık yarışlarda kullanmanızı tavsiye ederim o gıcık yarşları bitirdikten sonra klasörü eski yerine kopyalayın trafiksiz olmaz dimi kime makas atcaz yoksa.... NOT: aynı zamanda para hilesi olarak da kullanabilirsiniz expert skiline ulaştıgınızda 1 milyon dolarlık bir yarış açılıyor A sınıfı bir arabayla trafiksiz çok rahat yapılabilir. Test Drive Unlimited - Kurulum (Resimli Anlatım) Bağlantılardaki Seri 1-2-3 Nedir? Öğrenmek İçin Tıklayınız..! Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
| | | | Test Drive Unlimited - Full - Oyun indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|