Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Knight Ascension Empire - 1299 Malasia Database - Yabancı Server - 64Bit Destekli | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Knight Ascension Empire - 1299 Malasia Database - Yabancı Server - 64Bit Destekli C.tesi Ocak 29, 2011 10:51 am | |
| 1299 Malasie Database - Knight Empire'ın tecrübeli kadrosu, sizler için yeniden yepyeni bir macera yarattı!..
◘Biliyorum, herkes kapanmayacak bir Myko Database'li Server arıyor. Uzun zamandır tanıtımı yapılıyor ve böyle bir oyunun bu forumda bu kadar geç paylaşılmasını anlamıyorum ve bu yüzden server hakkında sizleri ufak çapta bilgilendirmek isterim. Şöyle bir göz atın, okuyunca "tam yerine" geldim diyeceksiniz..
Server 64Bit Desteği ile Her Türlü User'a Kapısını Açık Tutuyor..
Login İp:knight-ascension.comPanel İp:knight-ascension.com[b]Forum:[/b] knight-ascension.com ( Panel açılır, Oradan Foruma tıklanır, aynı login üzerinden yeni bir arayüze geçerek forum açılır. ) Server Açılış Tarihi & Saati: 28.01.2011 & 20:00 - 24:00 ( bkz. NOT-3 )
Client Download: http://www.megaupload.com/?d=8LR2INDU(Kendinize ait 1299 clientiniz var ise kendi client'iniz ile de oynayabilirsiniz ama "ben herşeyiyle tüm orjinalliğini görmek istiyorum, eski mapler vs.." diyorsanız buyrun size link. Usko cz'li gibi bir client kullanıyorsanız mümkünse clienti indirin çünkü; biri sizi dağda bayırda görürse ve bu tip map farklılıklarından dolayı yaptığınız şey bambaska halde görünürse bunu açıklamanız kolay olmayabilir, ceza sebebi olabilir) Bu server Eskiden Malasia Empire adı ile bilinen dünyanın en iyi myko server'ıdır! Esas myko db'si beta sürecinin bitmiş olup bugün açılacağı resmi sitesinde yazılmıştır.
Tanıtım İngilizce olduğu için ben kendi çapımda bir tanıtım yapayım dedim, çünkü böylesine bir altyapı, güvenlik, kadro bol user'ı fazlasıyla hakediyor..
Çoğunuzun bildiği dünya çapında oyun tanıtımı yapılan XTremeTop100.com ve Gtop100.com sitelerinde şuan itibarıyle ilk 5'e girmiş bulunmakta!..
Oyunu size özetlemek istiyorum "lütfen biraz daha açık tanıtır mısın? " demeyin. Herkes biliyorki Malasia Empire demek; MyKO demek.. MyKO demek; 1299 Zor Server demek.. Yeterli sayıda, belirli yaşlarda ve belli bir düzeye erişmiş tecrübeli GameMaster'lar ( GM'ler ) mevcut üstelik Türk GM'ler de var!
Sözün özü; eğer ki siz de açıksız bir oyun, sürekli derdinizi paylaşabileceğiniz yönetici sınıfı, üst düzey güvenlik, bol user, donate item (edit vb.) satışı olmayan ve en önemlisi orjinal MyKO ( rahat bir oyun için kısmen düzenlenmiştir ) arıyorsanız hep beraber gelin, Knight-Ascension'da bu özlemimizi giderelim..
Sıkça Sorulan Sorular: 1-)Client'i download etmek şart mı? Client Download etmeye gerek yoktur. herhangi bir client ile girilebilir. Ancak siz diyorsanız ki "ben oyunu tüm orjinalliğiyle oynamak istiyorum, eski map vs.." o zaman clientimizi indirebilirsiniz. 2-) Upgrade %'leri hakkında bilgi verir misiniz? Orjinal Db tabanlı olduğu için çok net bir bilgi veremem. Upgrade Oranları Yaklaşık olarak:Anvil Rates Plus 1 Success Rate: 100% Plus 2 Success Rate: 100% Plus 3 Success Rate: 100% Plus 4 Success Rate: 75% Plus 5 Success Rate: 65% Plus 6 Success Rate: 55% Plus 7 Success Rate: 25% Plus 8 Success Rate: 5% Plus 9 Success Rate: Not possible. (Soon to be opened.) Plus 10 Success Rate: Not possible. In addition, accessories can be compounded to +3 with 100% rate. 3-)E-mail'ime aktivasyon kodu gelmedi, bir türlü üye olamıyorum. Üyelik aldığınızda e-mail aktivasyon beklemeyin. İstenilen e-mail siz şifre değiştirirken onay için sorulmaktadır. Kayıt bittikten sonra Registeration Complete! yazısı ekrana geliyorsa kayıt olmuşsunuz demektir. 4-)Patch atımı hakkında bilgi verir misiniz?Server Patch atımı sanırsam son 1 saat kala açılır, ben admin yada gm falan değilim bilemiyorum sadece forumu cok irdeledim ve baya bir bilgi sahibi oldum; onun ışığında sizi aydınlatıyorum NOT-1: Lütfen paneli ve bilhassa forumu takip ediniz.. Oyuna panelden üyelikle girebilirsiniz, oto üyelik yoktur..
NOT-2: Okuyup beğeninize kazandırabildiysek bu nadide Private Server'ı; bir yorum inanıyorum ki size çok uğraş vermez. Kaldı ki oynamaya karar verdiyseniz, yorumlarınızla konumuz güncel olsun, daha fazla üyemiz görsün ve de user'ımız bol olsun!..
NOT-3:Server açılışı bu akşam saat 20:00 olarak planlandı fakat olur da bir aksama olur diye, forumda server bu akşam saat 20:00 - 24:00 arası muhakkak online olacaktır yazmakta = THE SERVER WILL BE OFFICIAL RELEASED ON THE 28TH OF JANUARY 2011, DURING THE EVENING PLEASE BRING YOUR FRIENDS AND BE PREPARED! THE EXACT TIME HASN'T BEEN DECIDED BUT IT WILL BE AROUND 6 - 10PM GMT +0! [GMT +0 6-10 PM= GMT+2 20:00 - 24:00 (Yani Türkiye Saati)]. Her türlü hataya aksamaya karşı önlem alındı, bunların sistemde devreye girmesi uzun sürebilir o nedenle 4 saat kadar uzatmalı süre konulmuştur, "söz verdiler, açamadılar" denilmemesi için.. | |
| | | | Knight Ascension Empire - 1299 Malasia Database - Yabancı Server - 64Bit Destekli | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|